Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cabriolet För Utbildning

Pupil 108

Cabriolet För Utbildning Elev 108: Den billigaste konvertibla enheten Windows 8 för utbildning. Ett nytt gränssnitt och en helt ny erfarenhet av lärande. Eleven 108 har både båda surfplattor och bärbara datorer och växlar mellan de två för att förbättra prestandan inom utbildning. Windows 8 öppnar upp nya inlärningsmöjligheter, vilket gör det möjligt för elever att dra full nytta av pekskärmsfunktionen och de otaliga apparna. En del av Intel® Education Solutions, Pupil 108 är den mest prisvärda och lämpliga lösningen för klassrum över hela världen.

Projektnamn : Pupil 108, Designers namn : Jp Inspiring Knowledge, Kundens namn : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Cabriolet För Utbildning

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.