Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cabriolet För Utbildning

Pupil 108

Cabriolet För Utbildning Elev 108: Den billigaste konvertibla enheten Windows 8 för utbildning. Ett nytt gränssnitt och en helt ny erfarenhet av lärande. Eleven 108 har både båda surfplattor och bärbara datorer och växlar mellan de två för att förbättra prestandan inom utbildning. Windows 8 öppnar upp nya inlärningsmöjligheter, vilket gör det möjligt för elever att dra full nytta av pekskärmsfunktionen och de otaliga apparna. En del av Intel® Education Solutions, Pupil 108 är den mest prisvärda och lämpliga lösningen för klassrum över hela världen.

Projektnamn : Pupil 108, Designers namn : Jp Inspiring Knowledge, Kundens namn : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Cabriolet För Utbildning

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.