Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tvättmaskinpanelgränssnittet

Project Halo

Tvättmaskinpanelgränssnittet Detta är ett helt nytt gränssnittskoncept för tvättmaskin. Du kommer att hitta det mycket lättare att använda på den här pekskärmen än massor av knappar eller ett stort hjul. Det kommer att leda dig att välja steg för steg men inte få dig att tänka så mycket. Vi vill att den ska visa olika färgsignaler när du väljer olika tyg och cykeltyp, så det kan vara en cool sak för ditt hem nu. Din telefon kommer att vara en fjärrkontroll, du får meddelande och rapportera om den och skicka kommando till din tvättmaskin via internet.

Projektnamn : Project Halo, Designers namn : Juan Yi Zhang, Kundens namn : eico design.

Project Halo Tvättmaskinpanelgränssnittet

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.