Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tvättmaskinpanelgränssnittet

Project Halo

Tvättmaskinpanelgränssnittet Detta är ett helt nytt gränssnittskoncept för tvättmaskin. Du kommer att hitta det mycket lättare att använda på den här pekskärmen än massor av knappar eller ett stort hjul. Det kommer att leda dig att välja steg för steg men inte få dig att tänka så mycket. Vi vill att den ska visa olika färgsignaler när du väljer olika tyg och cykeltyp, så det kan vara en cool sak för ditt hem nu. Din telefon kommer att vara en fjärrkontroll, du får meddelande och rapportera om den och skicka kommando till din tvättmaskin via internet.

Projektnamn : Project Halo, Designers namn : Juan Yi Zhang, Kundens namn : eico design.

Project Halo Tvättmaskinpanelgränssnittet

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.