Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Clamshell Anteckningsbok För Utbildning

Pupil 107

Clamshell Anteckningsbok För Utbildning Elev 107: Ett ytterligare steg i framtida utbildning. Inspirerande kunskap har aldrig varit så enkelt. Eleven 107 utforskar en enorm värld av nya möjligheter för lärande. Genom att kombinera en avancerad design, med HD-standarder, med Windows 8-vätskeprestanda, är Pupil 107 speciellt utformad för att tillgodose utbildningsbehov för studenter över hela världen. Välkommen till den högsta utbildningsnivån.

Projektnamn : Pupil 107, Designers namn : Jp Inspiring Knowledge, Kundens namn : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 Clamshell Anteckningsbok För Utbildning

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.