Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Clamshell Anteckningsbok För Utbildning

Pupil 107

Clamshell Anteckningsbok För Utbildning Elev 107: Ett ytterligare steg i framtida utbildning. Inspirerande kunskap har aldrig varit så enkelt. Eleven 107 utforskar en enorm värld av nya möjligheter för lärande. Genom att kombinera en avancerad design, med HD-standarder, med Windows 8-vätskeprestanda, är Pupil 107 speciellt utformad för att tillgodose utbildningsbehov för studenter över hela världen. Välkommen till den högsta utbildningsnivån.

Projektnamn : Pupil 107, Designers namn : Jp Inspiring Knowledge, Kundens namn : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 Clamshell Anteckningsbok För Utbildning

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.