Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Interaktion Tandborste

TTONE

Interaktion Tandborste TTone är en interaktiv tandborste för barn som spelar musik utan traditionella batterier. TTone fångar upp den kinetiska energin som produceras genom borstningen. Konceptet är att göra borstning för att bli mer intressant för barnet, samtidigt som man utvecklar hälsosamma tandhygienvanor. Musiken kommer från den utbytbara borsten. När borsten byts ut får de en ny musikalisk melodi tillsammans med den nya borsten. Musiken underhåller barnet, uppmuntrar dem att borsta till rätt tid, samtidigt som det också låter föräldrarna veta om deras barn har slutfört sin borsttid eller inte.

Projektnamn : TTONE, Designers namn : Nien-Fu Chen, Kundens namn : Umeå Institute of Design .

TTONE Interaktion Tandborste

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.