Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Interaktion Tandborste

TTONE

Interaktion Tandborste TTone är en interaktiv tandborste för barn som spelar musik utan traditionella batterier. TTone fångar upp den kinetiska energin som produceras genom borstningen. Konceptet är att göra borstning för att bli mer intressant för barnet, samtidigt som man utvecklar hälsosamma tandhygienvanor. Musiken kommer från den utbytbara borsten. När borsten byts ut får de en ny musikalisk melodi tillsammans med den nya borsten. Musiken underhåller barnet, uppmuntrar dem att borsta till rätt tid, samtidigt som det också låter föräldrarna veta om deras barn har slutfört sin borsttid eller inte.

Projektnamn : TTONE, Designers namn : Nien-Fu Chen, Kundens namn : Umeå Institute of Design .

TTONE Interaktion Tandborste

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.