Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Julkort

Season´s Greetings

Julkort Papperet är tillverkat av 100% bomull, vilket genom sin mjukhet har en behaglig touch som betonar länken till mode. Kortets tydliga och stilistiska design understryker CBR: s identitet som ett ledande företag inom moderna casual kvinnokläder. Rudolph, den röda näsan, kombinerar affärer och jul: Vid första anblicken är hans gevir oförändrade, bara den andra vyn visar den småskaliga förändringen av galgen. Förutom denna detalj är det halsduken som avslöjar karaktären hos ett modeföretag.

Projektnamn : Season´s Greetings, Designers namn : Jens Lattke, Kundens namn : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Julkort

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.