Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Julkort

Season´s Greetings

Julkort Papperet är tillverkat av 100% bomull, vilket genom sin mjukhet har en behaglig touch som betonar länken till mode. Kortets tydliga och stilistiska design understryker CBR: s identitet som ett ledande företag inom moderna casual kvinnokläder. Rudolph, den röda näsan, kombinerar affärer och jul: Vid första anblicken är hans gevir oförändrade, bara den andra vyn visar den småskaliga förändringen av galgen. Förutom denna detalj är det halsduken som avslöjar karaktären hos ett modeföretag.

Projektnamn : Season´s Greetings, Designers namn : Jens Lattke, Kundens namn : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Julkort

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.