Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontor Liten Skala

Conceptual Minimalism

Kontor Liten Skala Inredningen är randig till en estetisk men ändå inte funktionell minimalism. Det öppna planutrymmet betonas av rena linjer, stora glasade öppningar som tillåter mycket dagsljus in, vilket gör att linje och plan kan bli de grundläggande strukturella och estetiska elementen. Avsaknaden av rätvinklar bestämde behovet av att anta en mer dynamisk bild av rymden, medan valet av en ljus färgpalett i kombination med material och textural variation möjliggör rymd och funktionsenhet. Oavslutade betongbeläggningar höjs mot väggarna för att ge en kontrast mellan vit-mjuk och grovgrå.

Projektnamn : Conceptual Minimalism, Designers namn : Helen Brasinika, Kundens namn : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Kontor Liten Skala

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.