Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontor Liten Skala

Conceptual Minimalism

Kontor Liten Skala Inredningen är randig till en estetisk men ändå inte funktionell minimalism. Det öppna planutrymmet betonas av rena linjer, stora glasade öppningar som tillåter mycket dagsljus in, vilket gör att linje och plan kan bli de grundläggande strukturella och estetiska elementen. Avsaknaden av rätvinklar bestämde behovet av att anta en mer dynamisk bild av rymden, medan valet av en ljus färgpalett i kombination med material och textural variation möjliggör rymd och funktionsenhet. Oavslutade betongbeläggningar höjs mot väggarna för att ge en kontrast mellan vit-mjuk och grovgrå.

Projektnamn : Conceptual Minimalism, Designers namn : Helen Brasinika, Kundens namn : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Kontor Liten Skala

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.