Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kran

Amphora

Kran Amphora-serien är designad för att förbinda tidigare och framtida och ger en chans att uppleva de grundläggande och funktionella formerna från forntiden. Det var inte lätt som i dag att nå vårt livskällvatten de dagar. Kranens ovanliga form kommer från århundraden före idag, men dess vattenbesparande patron ger morgondag. Kran retro designad från gatukonturer från forntiden och ger estetik till dina badrum.

Projektnamn : Amphora, Designers namn : E.C.A. Design Team, Kundens namn : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Amphora Kran

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.