Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kran

Amphora

Kran Amphora-serien är designad för att förbinda tidigare och framtida och ger en chans att uppleva de grundläggande och funktionella formerna från forntiden. Det var inte lätt som i dag att nå vårt livskällvatten de dagar. Kranens ovanliga form kommer från århundraden före idag, men dess vattenbesparande patron ger morgondag. Kran retro designad från gatukonturer från forntiden och ger estetik till dina badrum.

Projektnamn : Amphora, Designers namn : E.C.A. Design Team, Kundens namn : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Amphora Kran

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.