Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrum

Passion

Badrum Detta badrum förkroppsligar Yang och Yin, det svarta och det vita, passion och fred. Naturmarmor ger detta rum en original och unik känsla. Och eftersom vi alltid letar efter en naturlig känsla har jag beslutat att använda organiska material som skapar en verkligt lugn atmosfär. Taket är som den sista handen som ger en inre harmoni i detta rum. Mångfald av speglar gör att det ser mer rymligt ut. Strömställare, uttag och tillbehör valdes alla för att passa det borstade kromfärgschemat. Borstad krom ser elegant ut mot svart kakel och matchar interiören.

Projektnamn : Passion, Designers namn : Julia Subbotina, Kundens namn : Julia Subbotina.

Passion Badrum

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.