Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrum

Passion

Badrum Detta badrum förkroppsligar Yang och Yin, det svarta och det vita, passion och fred. Naturmarmor ger detta rum en original och unik känsla. Och eftersom vi alltid letar efter en naturlig känsla har jag beslutat att använda organiska material som skapar en verkligt lugn atmosfär. Taket är som den sista handen som ger en inre harmoni i detta rum. Mångfald av speglar gör att det ser mer rymligt ut. Strömställare, uttag och tillbehör valdes alla för att passa det borstade kromfärgschemat. Borstad krom ser elegant ut mot svart kakel och matchar interiören.

Projektnamn : Passion, Designers namn : Julia Subbotina, Kundens namn : Julia Subbotina.

Passion Badrum

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.