Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Armband

Fred

Armband Det finns många olika typer av armband och armband: designers, gyllene, plast, billiga och dyra ... men vackra som de är, de är alltid alltid enkelt och bara armband. Fred är något mer. Dessa manschetter i sin enkelhet återuppliva gamla tiders noblesse, men ändå är de moderna. De kan bäras på nakna händer samt på en sidenblus eller en svart tröja, och de kommer alltid att lägga en touch av klass till den som bär dem. Dessa armband är unika eftersom de kommer som ett par. De är väldigt lätta vilket gör att man bär dem olyckligt. Genom att bära dem kommer man att bli märkt!

Projektnamn : Fred, Designers namn : Diana Sokolic, Kundens namn : .

Fred Armband

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.