Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Armband

Fred

Armband Det finns många olika typer av armband och armband: designers, gyllene, plast, billiga och dyra ... men vackra som de är, de är alltid alltid enkelt och bara armband. Fred är något mer. Dessa manschetter i sin enkelhet återuppliva gamla tiders noblesse, men ändå är de moderna. De kan bäras på nakna händer samt på en sidenblus eller en svart tröja, och de kommer alltid att lägga en touch av klass till den som bär dem. Dessa armband är unika eftersom de kommer som ett par. De är väldigt lätta vilket gör att man bär dem olyckligt. Genom att bära dem kommer man att bli märkt!

Projektnamn : Fred, Designers namn : Diana Sokolic, Kundens namn : .

Fred Armband

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.