Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fästbart Svängbart Bord

Ergo-table for bed

Fästbart Svängbart Bord Bordet kan rotera i en viss vinkel för att passa under sängen / facket för att maximera utrymmet och öppna på ett användbart sätt. Kunna ha få svängfunktioner som är i två plan för att ha enkel svängning för användaren. Det kan hjälpa till att lösa potentiella problem med att placera den bärbara datorn eller liknande enheter direkt på sängen som fångar luftflödet. I ergonomisk aspekt låter Swing-bordet användaren ha en korrekt monteringsyta för att undvika att trycka på användarens varv. Medan kroppen är på föredragen hållning, svänger bordet mot honom / henne lätt att bibehålla komforten. Användningen av bord är också funktionshindrade.

Projektnamn : Ergo-table for bed, Designers namn : Ivan Paul B. Abanilla, Kundens namn : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Fästbart Svängbart Bord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.