Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fästbart Svängbart Bord

Ergo-table for bed

Fästbart Svängbart Bord Bordet kan rotera i en viss vinkel för att passa under sängen / facket för att maximera utrymmet och öppna på ett användbart sätt. Kunna ha få svängfunktioner som är i två plan för att ha enkel svängning för användaren. Det kan hjälpa till att lösa potentiella problem med att placera den bärbara datorn eller liknande enheter direkt på sängen som fångar luftflödet. I ergonomisk aspekt låter Swing-bordet användaren ha en korrekt monteringsyta för att undvika att trycka på användarens varv. Medan kroppen är på föredragen hållning, svänger bordet mot honom / henne lätt att bibehålla komforten. Användningen av bord är också funktionshindrade.

Projektnamn : Ergo-table for bed, Designers namn : Ivan Paul B. Abanilla, Kundens namn : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Fästbart Svängbart Bord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.