Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Showroom, Detaljhandel, Bokhandel

World Kids Books

Showroom, Detaljhandel, Bokhandel Inspirerat av ett lokalt företag för att skapa en hållbar, fullt fungerande bokhandel på ett litet fotavtryck, använde RED BOX ID konceptet en "öppen bok" för att utforma en helt ny detaljhandelsupplevelse som stöder det lokala samhället. World Kids Books ligger i Vancouver, Kanada, och är först ett showroom, en andra bokhandel och en tredje butik. Den djärva kontrasten, symmetri, rytm och färgpop drar människor in och skapar ett dynamiskt och roligt utrymme. Det är ett bra exempel på hur en affärsidé kan förbättras genom inredning.

Projektnamn : World Kids Books, Designers namn : Maria Drugoveiko, Kundens namn : World Kids Books.

World Kids Books Showroom, Detaljhandel, Bokhandel

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.