Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Showroom, Detaljhandel, Bokhandel

World Kids Books

Showroom, Detaljhandel, Bokhandel Inspirerat av ett lokalt företag för att skapa en hållbar, fullt fungerande bokhandel på ett litet fotavtryck, använde RED BOX ID konceptet en "öppen bok" för att utforma en helt ny detaljhandelsupplevelse som stöder det lokala samhället. World Kids Books ligger i Vancouver, Kanada, och är först ett showroom, en andra bokhandel och en tredje butik. Den djärva kontrasten, symmetri, rytm och färgpop drar människor in och skapar ett dynamiskt och roligt utrymme. Det är ett bra exempel på hur en affärsidé kan förbättras genom inredning.

Projektnamn : World Kids Books, Designers namn : Maria Drugoveiko, Kundens namn : World Kids Books.

World Kids Books Showroom, Detaljhandel, Bokhandel

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.