Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Paketdesignen Av Tuggummi

ZEUS

Paketdesignen Av Tuggummi Paketdesign för tuggummi. Konceptet med denna design är "stimulerande känslighet". Mål för produkter är män i tjugoårsåldern, och den innovativa designen hjälper dem att hämta produkter direkt i butikerna. Huvudvisualer uttrycker spektakulär världsbild av naturfenomen som associerar till varje smak. THUNDER SPARK för en argut och elektrifierande smak, SNOW STORM för frysning och stark kylsmak, och RAIN SHOWER för smak av fuktig, saftig och vattnig känsla.

Projektnamn : ZEUS, Designers namn : Yoichi Kondo, Kundens namn : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS Paketdesignen Av Tuggummi

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.