Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smycken

Melek Taus

Smycken I en viss ideologi placerar Gud världen under vård av sju heliga änglar. Melek Taus eller påfågelängen är den största och den första som kom ut från Guds ljus i form av en regnbåge. Sammantaget är dessa sju änglar regnbågens sju färger, Melek Taus är blå. När Melek Taus vägrade att böja sig för Adam, kastades han från himlen. Han omvände sig från sin synd av stolthet och grät i 7 000 år, och hans tårar släckte helvetesbränderna. Melek Taus benådades och återinfördes som chef för änglarna. Melek Taus är en emanation av Gud som skapade kosmos från det kosmiska EGG.

Projektnamn : Melek Taus, Designers namn : Samira Mazloom, Kundens namn : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Smycken

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.