Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smycken

Melek Taus

Smycken I en viss ideologi placerar Gud världen under vård av sju heliga änglar. Melek Taus eller påfågelängen är den största och den första som kom ut från Guds ljus i form av en regnbåge. Sammantaget är dessa sju änglar regnbågens sju färger, Melek Taus är blå. När Melek Taus vägrade att böja sig för Adam, kastades han från himlen. Han omvände sig från sin synd av stolthet och grät i 7 000 år, och hans tårar släckte helvetesbränderna. Melek Taus benådades och återinfördes som chef för änglarna. Melek Taus är en emanation av Gud som skapade kosmos från det kosmiska EGG.

Projektnamn : Melek Taus, Designers namn : Samira Mazloom, Kundens namn : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Smycken

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.