Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadshus

Iwan Residence

Bostadshus Detta projekt är ett lyxigt uppehållsbolag som ägs av en klient med enorm förälskelse för banbrytande modern design men ändå djup tillgivenhet för den glamorösa islamiska stilen. Detta var en chans att genomföra ett länge önskat mål och strävan att sammanfoga dessa två diversifierade stilar och upprätthålla en oinhibiterad känsla och medvetenhet om fusion mellan dessa teman. Det är mer som inblandning av olika världar, ideologier och epoker - science-fiction mentalbilder från det 1000 nätter historiska palatset som genomgår en enorm ansiktslyftning i den 21: e futuristiska aura.

Projektnamn : Iwan Residence, Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Bostadshus

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.