Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadshus

Iwan Residence

Bostadshus Detta projekt är ett lyxigt uppehållsbolag som ägs av en klient med enorm förälskelse för banbrytande modern design men ändå djup tillgivenhet för den glamorösa islamiska stilen. Detta var en chans att genomföra ett länge önskat mål och strävan att sammanfoga dessa två diversifierade stilar och upprätthålla en oinhibiterad känsla och medvetenhet om fusion mellan dessa teman. Det är mer som inblandning av olika världar, ideologier och epoker - science-fiction mentalbilder från det 1000 nätter historiska palatset som genomgår en enorm ansiktslyftning i den 21: e futuristiska aura.

Projektnamn : Iwan Residence, Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Bostadshus

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.