Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vardagsrumsstol

Cat's Cradle

Vardagsrumsstol Siffror eller fibrer, ett aktuellt designprocessdilemma. Vi är alla nybörjare men några av oss måste arbeta med det. Börjande designers observerar alla tillgängliga tekniker och lär sig lite. Med tiden (~ 10 000 timmar) förvärvar vi anläggningar (-ies) som höjer / populariserar / anpassar / ekonomiserar vårt spel. Så jag är fascinerad av den nuvarande fascinationen för media som föreslår att den mest grundläggande byggstenen i design är siffran, lätt kontrollerad. Siffran är inte en livsgenererande enhet, bara en avrundning till en minst gemensam nämnare som är mindre än fiber. Designen är åtminstone skär, splinter och fiber.

Projektnamn : Cat's Cradle, Designers namn : Stoel Burrowes, Kundens namn : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Vardagsrumsstol

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.