Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vardagsrumsstol

Cat's Cradle

Vardagsrumsstol Siffror eller fibrer, ett aktuellt designprocessdilemma. Vi är alla nybörjare men några av oss måste arbeta med det. Börjande designers observerar alla tillgängliga tekniker och lär sig lite. Med tiden (~ 10 000 timmar) förvärvar vi anläggningar (-ies) som höjer / populariserar / anpassar / ekonomiserar vårt spel. Så jag är fascinerad av den nuvarande fascinationen för media som föreslår att den mest grundläggande byggstenen i design är siffran, lätt kontrollerad. Siffran är inte en livsgenererande enhet, bara en avrundning till en minst gemensam nämnare som är mindre än fiber. Designen är åtminstone skär, splinter och fiber.

Projektnamn : Cat's Cradle, Designers namn : Stoel Burrowes, Kundens namn : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Vardagsrumsstol

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.