Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dome House

Easy Domes

Dome House Designen och strukturen för Easy Domes är Icosahedron, här genom skärning av topparna och omvandlad till 21 träsektioner. Designen, interiören, material som färg och övergripande implementering av omgivningen, konstruktion och hållbara krav, erbjuder interiörarrangemang för ett brett spektrum av användare. Konceptet vädjar till grönt byggande, husbyggare och hållbart boende. Kan byggas i alla klimatzoner och motståndskraftiga mot jordbävningar och orkaner.

Projektnamn : Easy Domes, Designers namn : KT Architects, Kundens namn : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Dome House

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.