Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dome House

Easy Domes

Dome House Designen och strukturen för Easy Domes är Icosahedron, här genom skärning av topparna och omvandlad till 21 träsektioner. Designen, interiören, material som färg och övergripande implementering av omgivningen, konstruktion och hållbara krav, erbjuder interiörarrangemang för ett brett spektrum av användare. Konceptet vädjar till grönt byggande, husbyggare och hållbart boende. Kan byggas i alla klimatzoner och motståndskraftiga mot jordbävningar och orkaner.

Projektnamn : Easy Domes, Designers namn : KT Architects, Kundens namn : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Dome House

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.