Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Leksak

Rocking Zebra

Leksak Barn älskar denna friskiga gungeleksak, medan modern look, funky grafik och naturligt trä är riktiga ögonfallare i det moderna hemmet. Designutmaningen innebar att bibehålla den väsentliga karaktären hos en klassisk arvstolsleksak, samtidigt som man använde avancerade tekniker och ett modulärt konstruktionssystem för att möjliggöra framtida ytterligare djurtyper med minimala deländringar. Den paketerade produkten behövde också vara kompakt och under 10 kg för direktförsäljningskanaler. Användning av anpassat trycklaminat är ett riktigt första, vilket resulterar i perfekt färg / mönster återgivning på en helt repfast yta

Projektnamn : Rocking Zebra, Designers namn : Newmakers, Kundens namn : Newmakers.

Rocking Zebra Leksak

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.