Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Leksak

Rocking Zebra

Leksak Barn älskar denna friskiga gungeleksak, medan modern look, funky grafik och naturligt trä är riktiga ögonfallare i det moderna hemmet. Designutmaningen innebar att bibehålla den väsentliga karaktären hos en klassisk arvstolsleksak, samtidigt som man använde avancerade tekniker och ett modulärt konstruktionssystem för att möjliggöra framtida ytterligare djurtyper med minimala deländringar. Den paketerade produkten behövde också vara kompakt och under 10 kg för direktförsäljningskanaler. Användning av anpassat trycklaminat är ett riktigt första, vilket resulterar i perfekt färg / mönster återgivning på en helt repfast yta

Projektnamn : Rocking Zebra, Designers namn : Newmakers, Kundens namn : Newmakers.

Rocking Zebra Leksak

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.