Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vinprovningsanläggning

Grapevine House

Vinprovningsanläggning Grapevine House i form av en abstrakt druva, som är nästan gratis i väntan på vingården. Hans främsta stödelement som genereras av en digital tillverkad kolonn representerar en hyllning till en gammal vinrankrot. Den fortsatta glasfronten i Grapevine House är öppen i alla riktningar och möjliggör vingårdens omedelbara landskapsupplevelse. En visuell smakförbättring av alla testviner bör beviljas på detta sätt.

Projektnamn : Grapevine House, Designers namn : Peter Stasek, Kundens namn : Winemaker Association.

Grapevine House Vinprovningsanläggning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.