Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vinprovningsanläggning

Grapevine House

Vinprovningsanläggning Grapevine House i form av en abstrakt druva, som är nästan gratis i väntan på vingården. Hans främsta stödelement som genereras av en digital tillverkad kolonn representerar en hyllning till en gammal vinrankrot. Den fortsatta glasfronten i Grapevine House är öppen i alla riktningar och möjliggör vingårdens omedelbara landskapsupplevelse. En visuell smakförbättring av alla testviner bör beviljas på detta sätt.

Projektnamn : Grapevine House, Designers namn : Peter Stasek, Kundens namn : Winemaker Association.

Grapevine House Vinprovningsanläggning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.