Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Digital Gateway

National Bank of Greece's i-bank

Digital Gateway Konceptbutik som inrymmer och ger vägledning om sina online-, mobil- och telefonbankerbjudanden. Det finns ingen räknare - istället använder kunder i datorer i butiken för att slutföra dagliga banktransaktioner, t.ex. ställa in beställningar och visa uttalanden, med stöd av butikens 4-personers team. NBG-appen är tillgänglig på iPads och iPhones på de centrala "Great Ideas" -ställena, privata bås kan användas för internet- och telefonbanker, och pekskärmar inom den interaktiva zonen gör det möjligt för besökare att få tillgång till banktjänster och spela spel.

Projektnamn : National Bank of Greece's i-bank , Designers namn : Allen International, Kundens namn : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Digital Gateway

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.