Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Digital Gateway

National Bank of Greece's i-bank

Digital Gateway Konceptbutik som inrymmer och ger vägledning om sina online-, mobil- och telefonbankerbjudanden. Det finns ingen räknare - istället använder kunder i datorer i butiken för att slutföra dagliga banktransaktioner, t.ex. ställa in beställningar och visa uttalanden, med stöd av butikens 4-personers team. NBG-appen är tillgänglig på iPads och iPhones på de centrala "Great Ideas" -ställena, privata bås kan användas för internet- och telefonbanker, och pekskärmar inom den interaktiva zonen gör det möjligt för besökare att få tillgång till banktjänster och spela spel.

Projektnamn : National Bank of Greece's i-bank , Designers namn : Allen International, Kundens namn : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Digital Gateway

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.