Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skåp

Deco

Skåp Ett skåp hängde över ett annat. Mycket unik design, som gör att möblerna inte kan fylla utrymmet, eftersom lådorna inte står på golvet utan hängs upp. Det är mycket bekvämt att använda, eftersom lådorna var uppdelade av grupperna och på detta sätt kommer det att vara mycket bekvämt för användaren. Materialens färgvariation är tillgänglig.

Projektnamn : Deco, Designers namn : Viktor Kovtun, Kundens namn : Xo-Xo-L design.

Deco Skåp

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.