Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skåp

Deco

Skåp Ett skåp hängde över ett annat. Mycket unik design, som gör att möblerna inte kan fylla utrymmet, eftersom lådorna inte står på golvet utan hängs upp. Det är mycket bekvämt att använda, eftersom lådorna var uppdelade av grupperna och på detta sätt kommer det att vara mycket bekvämt för användaren. Materialens färgvariation är tillgänglig.

Projektnamn : Deco, Designers namn : Viktor Kovtun, Kundens namn : Xo-Xo-L design.

Deco Skåp

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.