Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostad

Cheung's Residence

Bostad Bostaden är utformad med enkelhet, öppenhet och naturligt ljus i åtanke. Byggnadens fotavtryck återspeglar den befintliga platsens begränsning och det formella uttrycket är tänkt att vara rent och enkelt. En atrium och balkong ligger på norra sidan av byggnaden som belyser ingången och matplatsen. Skjutfönster finns i den södra änden av byggnaden där vardagsrummet och köket ska maximera naturliga ljus och ge rumslig flexibilitet. Takfönster föreslås i hela byggnaden för att ytterligare förstärka designidéerna.

Projektnamn : Cheung's Residence, Designers namn : Yu-Ngok Lo, Kundens namn : YNL Design.

Cheung's Residence Bostad

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.