Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostad

Cheung's Residence

Bostad Bostaden är utformad med enkelhet, öppenhet och naturligt ljus i åtanke. Byggnadens fotavtryck återspeglar den befintliga platsens begränsning och det formella uttrycket är tänkt att vara rent och enkelt. En atrium och balkong ligger på norra sidan av byggnaden som belyser ingången och matplatsen. Skjutfönster finns i den södra änden av byggnaden där vardagsrummet och köket ska maximera naturliga ljus och ge rumslig flexibilitet. Takfönster föreslås i hela byggnaden för att ytterligare förstärka designidéerna.

Projektnamn : Cheung's Residence, Designers namn : Yu-Ngok Lo, Kundens namn : YNL Design.

Cheung's Residence Bostad

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.