Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Moon Curve

Ring Den naturliga världen är i ständig rörelse när den balanserar mellan ordning och kaos. En bra design skapas av samma spänning. Dess egenskaper av styrka, skönhet och dynamik härrör från konstnärens förmåga att förbli öppen för dessa motsatser under skapandet. Det färdiga stycket är summan av otaliga val som konstnären gör. All tanke och ingen känsla kommer att leda till hårt och kallt arbete, medan all känsla och ingen kontroll ger arbete som inte uttrycker sig. Samverkan mellan de två kommer att vara ett uttryck för själva dansdansen.

Klänning

Nyx's Arc

Klänning När ljuset tränger igenom fönstren med en fin nivå, kommer att ge en nivå av estetisk belysning, belysning för att få människor i rummet när det mystiska och tyst sinnet, som Nyx med en mystisk och tyst, användningen av laminerade tyger och vrida till förvrängd sådan tolkning av skönhet.

Halsband

Extravaganza

Halsband En elegant collier inspirerad av ruffs, antika halsdekorationer som du kan se på många vackra målningar från XVI och XVII-talet. Karakteriseras av en modern och modern design som förenklar den typiska ruffs-stilen och försöker göra den modern och modern. En sofistikerad effekt som ger bäraren elegans, med svarta eller vita färger möjliggör ett flertal kombinationer med en modern och ren design. Ett halsband i ett stycke, flexibelt och lätt. Ett icke-dyrbart material men med en imponerande design med högt mode som gör denna collier inte bara till en juvel utan till en ny kroppsprydnad.

Smycken-Örhängen

Eclipse Hoop Earrings

Smycken-Örhängen Det finns ett fenomen som ständigt arresterar vårt beteende och stoppar oss döda i våra spår. Det astrologiska fenomenet med en solförmörkelse har fascinerat människor från de tidigaste åldrarna av mänskligheten. Från den plötsliga mörkningen av himlen och blotting från solen har kastat en lång skugga av rädsla, misstänksamhet och undrande över fantasierna. Den fantastiska naturen av solförmörkelser lämnar ett varaktigt intryck på oss alla. 18K vitguld diamantförmörkelse ringörhängen inspirerades av 2012 solförmörkelse. Designen försöker fånga solens och månens mystiska natur och skönhet.

Lyxskor

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Lyxskor Gianluca Tamburinis linje med "sandal / formade juveler", kallad Conspiracy, grundades 2010. Konspirationskor kombinerar utan problem teknik och estetik. Klackar och sulor är gjorda av material som lättviktsalluminium och titan, vilka gjuts i skulpturella former. Skonens silhuett markeras sedan av halva / ädelstenar och andra påkostade utsmyckningar. Högteknologi och banbrytande material utgör en modern skulptur med formen av en sandal, men där beröring och erfarenhet av skickliga italienska hantverkare fortfarande är synliga.

Brosch

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brosch Karaktär och yttre form på ett motiv gör det möjligt att ändra en ny design av en prydnad. I den livliga naturen förändras en period till en annan. Våren följer vintern och morgonen kommer efter natten. Färgerna förändras också såväl som stämningen. Denna princip om utbyte, växling av bilderna föras fram i prydnaderna av "Asia Metamorphosis", samlingen där två olika tillstånd, två obegränsade bilder återspeglas i ett objekt. Rörliga element i konstruktionen gör det möjligt att ändra prydnadens karaktär och utseende.