Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bokhandel

Chongqing Zhongshuge

Bokhandel Genom att integrera det fantastiska landskapet i Chongqing i bokhandeln har designern skapat ett utrymme där besökarna känner sig som i den charmiga Chongqing under läsningen. Det finns totalt fem typer av läsarea, var och en som ett underland med särskiljningsegenskaper. Chongqing Zhongshuge bokhandel har gett konsumenterna en mer snygg upplevelse som de inte kan få genom online shopping.

Projektnamn : Chongqing Zhongshuge, Designers namn : Li Xiang, Kundens namn : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Bokhandel

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.