Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bärbar Lyxkonst

Animal Instinct

Bärbar Lyxkonst NYC-skulptör och konstjuveler Christopher Ross's bärbara lyxkonstkollektion Animal Instinct är en serie djurinspirerade, begränsade upplagor som är intrikat utformade av konstnären själv av antik sterlingsilver, 24 karat guld och bohemskt glas. De skulpturella bältena är smidiga att oskärpa gränserna mellan konst, smycken, haute couture och lyxdesign, för unika, provocerande uttalande bitar som ger konceptet djurkonst till kroppen. De tidlösa uttalandena är kraftfulla, iögonfallande och originella och är en utforskning av kvinnligt djurinstinkt i skulpturell form.

Digital Transformation

Tigi

Digital Transformation En av de mest ikoniska enheterna inom hårmode är på väg att ta ett modigt steg till digital relevans. Ombyggnaden av Professional dot com och Tigi Color Copyright-sortiment hanterades genom att kombinera skräddarsytt innehåll, skapat av konstnärer, engagemang av samtida fotografer och ändå osynliga designuttryck i digitala. Fina, men skarpa kontraster mellan tekniker och hantverk. Slutligen vägleda Tigi genom en hälsosam steg-för-steg-strategi till sann digital transformation från 0 till 100.

Medvetenhet Och Reklamkampanj

O3JECT

Medvetenhet Och Reklamkampanj Eftersom det privata utrymmet kommer att bli en värdefull resurs i framtiden, är det ökande behovet av att definiera och utforma detta rum en fråga som är viktig i nutiden. O3JECT har åtagit sig att tillverka och annonsera kranavvisande utrymme som en estetiskt tilltalande påminnelse om en okänd framtid. En handgjord, innesluten och ledande kub, byggd av Faraday Cage-principen, förkroppsligar den ikoniska materialiseringen av ett till synes utopiskt rum som annonseras genom en omfattande kampanjdesign.

Typografiprojekt

Reflexio

Typografiprojekt Experimentellt typografiskt projekt som kombinerar reflektionen på en spegel med pappersbokstäver klippta av en av dess axlar. Det resulterar i modulkompositioner som en gång fotograferats föreslår 3D-bilder. Projektet använder magi och visuell motsägelse för att överföra från digitalt språk till analog värld. Konstruktion av bokstäver på en spegel skapar nya verkligheter med reflektion, som varken är sanning eller falskhet.

Företagsidentitet

Yanolja

Företagsidentitet Yanolja är Seoul-baserad nr 1 reseinformation plattform som betyder "Hej, låt oss spela" på koreanska. Logotypen är utformad med san-serif-teckensnitt för att uttrycka ett enkelt, praktiskt intryck. Genom att använda små bokstäver kan det leverera en lekfull och rytmisk bild jämfört med att använda djärva versaler. Utrymmet mellan varje bokstav revideras exklusivt för att undvika optisk illusion och det ökade läsbarheten även i liten storlek på logotypen. Vi valde noggrant levande och ljusa neonfärger och använde kompletterande kombinationer för att ge extremt roliga och poppande bilder.

Jordbruksbok

Archives

Jordbruksbok Boken är kategoriserad efter jordbruk, människors försörjning, jordbruks- och sidled, jordbruksfinansiering och jordbrukspolitik. Genom kategoriserad design tillgodoser boken mer den estetiska efterfrågan från människor. För att vara närmare filen utformades ett helt bifogat bokomslag. Läsarna kan öppna boken först efter att ha rivit den. Detta engagemang låter läsarna uppleva processen att öppna en fil. Dessutom några gamla och vackra jordbrukssymboler som Suzhou Code och en viss typografi och bild som används i speciella åldrar. De kombinerades och anges i bokomslaget.