Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kattbädd

Catzz

Kattbädd Vid utformningen av Catzz kattbädd hämtades inspiration från både kattens och ägarnas behov och behovet av att förena funktion, enkelhet och skönhet. Medan de observerade katter inspirerade deras unika geometriska egenskaper den rena och igenkännliga formen. Några karakteristiska beteendemönster (t.ex. öronrörelse) införlivades i kattens användarupplevelse. Med tanke på ägare var målet också att skapa en möbel som de kunde anpassa och stolt visa upp. Dessutom var det viktigt att säkerställa enkelt underhåll. Allt som den eleganta, geometriska designen och den modulära strukturen möjliggör.

Projektnamn : Catzz, Designers namn : Mirko Vujicic, Kundens namn : Mirko Vujicic.

Catzz Kattbädd

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.