Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Presentförpackning

Jack Daniel's

Presentförpackning Lyxig presentask för Jack Daniel's Tennessee Whisky är inte bara en vanlig låda inklusive en flaska inuti. Denna unika paketkonstruktion har utvecklats för utmärkt designfunktion men också för säker leverans av flaskor samtidigt. Tack vare stora öppna fönster kan vi se hela rutan. Ljus som kommer direkt genom lådan belyser den ursprungliga färgen på whisky och produktens renhet. Även om lådans båda sidor är öppna är torsionsstyvheten utmärkt. Presentförpackningen är helt gjord av kartong och är helt matt laminerad med heta prägling och präglingselement.

Byrå

Labyrinth

Byrå Labyrinth av ArteNemus är en byrå vars arkitektoniska utseende betonas av den slingrande banan i sin faner, som påminner om gatorna i en stad. Lådans anmärkningsvärda uppfattning och mekanism kompletterar dess diskreta kontur. De kontrastfärgerna på lönn och svart ebenholtsfanér samt det högkvalitativa hantverket understryker Labyrints exklusiva utseende.

Visuell Konst

Scarlet Ibis

Visuell Konst Projektet är en sekvens av digitala målningar av Scarlet Ibis och dess naturliga miljö, med särskild tonvikt på färg och deras livliga nyans som intensifieras när fågeln växer. Arbetet utvecklas bland naturliga omgivningar som kombinerar verkliga och imaginära element som ger unika egenskaper. Den scharlakansröda ibis är en infödda fågel i Sydamerika som lever på kusten och myrarna i norra Venezuela och den livliga röda färgen utgör ett visuellt skådespel för tittaren. Denna design syftar till att lyfta fram den graciösa flygningen av den skarlakansröda ibis och de livliga färgerna i den tropiska faunan.

Logotyp

Wanlin Art Museum

Logotyp Eftersom Wanlin Art Museum låg på universitetet i Wuhan University, var vår kreativitet nödvändig för att återspegla följande egenskaper: En central mötesplats för studenter att hedra och uppskatta konst, samtidigt som den innehöll aspekter av ett typiskt konstgalleri. Det måste också komma över som "humanistiskt". Eftersom högskolestudenter står vid startlinjen i deras liv, fungerar detta konstmuseum som ett öppnande kapitel för studenternas konstuppskattning, och konst kommer att följa dem hela livet.

Logotyp

Kaleido Mall

Logotyp Kaleido Mall erbjuder många underhållningsplatser, inklusive köpcentrum, en gågata och en planering. I denna design använde formgivarna mönster av ett kalejdoskop med lösa, färgade föremål som pärlor eller småsten. Kalejdoskopet härstammar från det antika grekiska καλός (vackert, skönhet) och εἶδος (det som ses). Följaktligen återspeglar olika mönster olika tjänster. Formerna förändras ständigt, vilket visar att köpcentret strävar efter att överraska och fascinera besökare.

Byrå

Black Labyrinth

Byrå Black Labyrinth av Eckhard Beger för ArteNemus är en vertikal byrå med 15 lådor som drar inspiration från asiatiska medicinska skåp och Bauhaus-stilen. Det mörka arkitektoniska utseendet väcks till liv genom ljusa marquetry-strålar med tre kontaktpunkter som speglas runt strukturen. Uppfattningen och mekanismen för de vertikala lådorna med deras roterande fack förmedlar verket dess spännande utseende. Trästrukturen är täckt med svartfärgad faner medan marmorarbetet är gjord i flammad lönn. Fanér oljas för att få en satinfinish.