Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostäder

Shkrub

Bostäder Shkrub-huset verkade av kärlek och kärlek - ett kärleksfullt par med tre barn. Husets DNA innehåller strukturerande estetiska principer som hittar inspiration i ukrainska historia och kultur inspirerad av japansk visdom. Jordens element som ett material gör sig känt i strukturella aspekter av hemmet, såsom det ursprungliga halmtaket och i de vackra och täta texturerade lerväggarna. Idén att hyllas som en grundläggande plats kan avkännas i hela hemmet, som en känslig styrtråd.

Pooler

Termalija Family Wellness

Pooler Termalija Family Wellness är den senaste i den serie projekt som Enota har byggt vid Terme Olimia under de senaste femton åren och avslutar den kompletta omvandlingen av spa-komplexet. Sett från avstånd är formen, färgen och skalan på den nya klusterstrukturen av tetraedriska volymer en fortsättning av klustret i de omgivande landsbygdsbyggnader som visuellt sträcker sig in i hjärtat av komplexet. Det nya taket fungerar som en stor sommarskugga och utnyttjar inte något av det dyrbara yttre utrymmet.

Inredning

Eataly

Inredning Eataly Toronto är skräddarsydd efter nyanserna i vår växande stad och är utformad för att förbättra och förstärka sociala utbyten via den universella katalysatorn för god italiensk mat. Det är bara passande att den traditionella och bestående ”passeggiata” är inspirationen bakom designen för Eataly Toronto. Denna tidlösa ritual ser att italienare varje kväll tar sig till huvudgatan och piazza, för att promenera och umgås och ibland stanna vid barer och butiker längs vägen. Denna serie av upplevelser kräver en ny, intim gatuskala i Bloor och Bay.

Kapell

Coast Whale

Kapell Valens bioniska form blev språket i detta kapell. En val strandsatta vid Islands kust. En person kan komma in i kroppen genom en låg fiskstjärna och uppleva perspektivet av en val som tittar på havet där det är lättare för människor att reflektera över försummelsen av miljöförstöring. Stödstrukturen faller på stranden för att säkerställa minimal skada på den naturliga miljön. Naturliga och miljövänliga material gör detta projekt till en turistdestination som kräver miljöskydd.

Light Portal Framtida Järnvägsstad

Light Portal

Light Portal Framtida Järnvägsstad Light Portal är masterplan för Yibin Highspeed Rail City. En livsstilsreform rekommenderar alla åldrar året runt. Bredvid Yibin High Speed Rail Station som fungerade sedan juni 2019 består Yibin Greenland Center av 160 meter höga tvillingtorn med blandad användning och integrerar arkitektur och natur med den 1 km långa landskaps Boulevard. Yibin har en historia i mer än 4000 år och ackumulerade visdom och kultur precis som sedimentet i floden markerade utvecklingen av Yibin. Tvillingtornen fungerar som en lätt portal för att vägleda besökare samt ett landmärke för invånarna att montera.

Tandklinik

Clinique ii

Tandklinik Clinique ii är en privat ortodontisk klinik för en opinionsledare och armatur som tillämpar och forskar mest avancerade tekniker och material inom sin disciplin. Arkitekterna såg ett implantatkoncept baserat på ortodontisk typisk användning av medicinsk utrustning med hög precision som designprincip i hela rymden. Inre väggytor och möbler smälter sömlöst till ett vitt skal med en stänk av gul korian där banbrytande medicinsk teknik är implanterad.