Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontor

Blossom

Kontor Även om det är ett kontor, använder den djärva kombinationen av olika material, och den gröna planteringsstrukturen ger en känsla av perspektiv under dagen. Designern ger bara utrymme, och vitaliteten i utrymmet beror fortfarande på ägaren och använder kraften i naturen och designerns unika stil! Kontoret är inte längre en enda funktion, designen är mer diversifierad och det kommer att användas i ett stort och öppet utrymme för att skapa olika möjligheter mellan människor och miljö.

Kontor

Dunyue

Kontor Under konversationsprocessen låter designare designen inte bara den rumsliga uppdelningen av interiören utan en koppling av staden / rymden / folket tillsammans, så att lågmiljön och rymden inte kommer i konflikt i staden, dagtid är en dold fasad på gatan, natt. Då blir det en glaslampa i en stad.

Matsal

Elizabeth's Tree House

Matsal Elizabeth's Tree House, en demonstration av arkitekturens roll i läkningsprocessen, är en ny matpaviljong för terapeutiskt läger i Kildare. Betjänande barn som återhämtar sig från allvarliga sjukdomar bildar rymden en timmeroas mitt i en ekskog. Ett dynamiskt, men ändå funktionellt, trädiagridsystem inkluderar ett uttrycksfullt tak, omfattande fönsterrutor och en färgglad klädsel av lerk, vilket skapar en inre matplats som bildar en dialog med den omgivande sjön och skogen. Djup anslutning till naturen på alla nivåer främjar användarnas komfort, avkoppling, läkning och förtrollning.

Flera Kommersiella Utrymmen

La Moitie

Flera Kommersiella Utrymmen Projektets namn La Moitie har sitt ursprung i den franska översättningen av hälften, och designen återspeglar detta lämpligt av den balans som har uppnåtts mellan motsatta element: kvadrat och cirkel, ljus och mörk. Med tanke på det begränsade utrymmet försökte teamet upprätta både en anslutning och en uppdelning mellan de två separata detaljhandelsområdena genom användning av två motsatta färger. Medan gränsen mellan de rosa och svarta rymden är klar men ändå också suddig i olika perspektiv. En spiraltrappa, halvrosa och halvsvart, är placerad i mitten av butiken och ger.

Medicinsk Skönhetscenter

LaPuro

Medicinsk Skönhetscenter Design är mer än bra estetik. Det är hur utrymmet används. Läkarcentrets integrerade form och funktion som en. Förstå användarnas krav och ge dem en upplevelse av alla de subtila beröring i omgivningen som känns lättande och verkligen omtänksam. Design och nytt tekniksystem ger lösningar för användaren och är enkla att hantera. Med tanke på hälsa, välbefinnande och medicinskt antog centret miljömässigt hållbara material och övervakar byggprocessen. Alla element är integrerade i designen där det verkligen passar användarna.

Hemmearkitekturdesign

Bienville

Hemmearkitekturdesign Logistik för denna arbetande familj krävde att de var hemma inomhus under långa perioder, som förutom arbete och skola blev störande för deras wellness. De började överväga, liksom många familjer, huruvida det var nödvändigt att flytta till förorterna, utbyta närhet till stadens bekvämligheter för en större trädgård för att öka tillgången till utomhusbruk. I stället för att flytta långt borta beslutade de att bygga ett nytt hus som skulle ompröva begränsningarna i inomhushemmet på en liten stadsområde. Organiseringsprincipen för projektet var att skapa så mycket utomhusåtkomst från gemensamma områden som möjligt.