Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Offentliga Torg

Brieven Piazza

Offentliga Torg Inspirationen bakom denna design är tillgivenheten för enkelheten och insikten i Mondrians abstraktion och symbolik med en känsla av karaktär och äkthet betecknad i den historiska Square Kufic kalligrafi. Denna design är en manifestation av sammanhängande sammansmältning mellan stilar som förespråkar meddelandet att det finns en möjlighet att blanda olika till synes motsägelsefulla stil när det gäller blotta ögat iakttagelse medan när man gräver djupt in i filosofin bakom dem skulle det vara likheter som skulle resultera i ett sammanhängande konstverk som är tilltalande bortom uppenbar förståelse.

Fastighetsbyrå

The Float

Fastighetsbyrå Vi designar arkitektur, interiör och landskap i detta projekt. Fallet är en "Realestate Agency", fastighetsnamnet är [Sky villa], så föreställ konceptet med sålunda fallnamn som utgångspunkt. Och projektet ligger i Xiamen centrum, förhållandena runt basen är ogynnsamma, det finns gamla lägenheter och byggarbetsplats, mittemot är en skola, inget landskap omgiven. I slutändan, med konceptet [Float], dra säljcentret till en höjd av 2F och skapa ett eget landskap, en pool i stapelnivå, så säljarcentret gillar att sväva i vattnet, och besökarna går över stor areal av damm, och över bottenvåningen på försäljningskontoret, gå till de bakre trapporna och gå upp till säljhallen. Konstruktionen är stålkonstruktion, byggdesign och interiördesign söker integration och enhet i tekniken.

Hus

Geometry Space

Hus Detta projekt är ett villaprojekt beläget i [SAC Beigan Hill International Arts Center] i Shanghai förorter, det finns ett konstcentrum i samhället, som ger många kulturella aktiviteter, villan kan vara kontor eller studio eller hem, community scape center har en stor sjöytan , den här modellen är direkt längs sjön. Byggnadens specialfunktioner är inomhusutrymmet utan några kolumner, vilket ger den största variationen och kreativiteten i design till inomhusutrymmet, men också på grund av frihet och variation i rymden, interiörstrukturen, designtekniken är mer varierande, den expanderbara geometri skapar interiör, också i linje med de kreativa idéerna som [Art Center] bedrivs. Strukturen i delad nivå och huvudtrappa är mitt i det inre utrymmet, medan vänster och höger sida är trappuppdelningar i två nivåer, så totalt fem olika inomhus trappor förbinder utrymmet.

Fastighetsbyrå

The Ribbon

Fastighetsbyrå Såsom "Dance of the Ribbon", med öppen rumslig skala, det totala utrymmet är vitt, utnyttja begreppet möbelpostering, forma ett förhållande som förbinder rummet, det mest speciella är förhållandet mellan väggen och skåpet, integrera skrivbord med tak och mark, bryt ut avsnitt med oregelbunden geometri medvetet, täcker inte bara överdriven mängd defekter i strålen utan visar också det moderna faktiska konceptet, som visar en kurvstil abstrakt idé om band genom reflektion av ljus.

Fastighetsförsäljningscenter

MIX C SALES CENTRE

Fastighetsförsäljningscenter Det är ett fastighetsförsäljningscenter. Den ursprungliga arkitektoniska formen är en fyrkantig låda i glas. Den totala inredningen kan ses från byggnadens utsida och inredningen reflekteras helt av byggnadens höjd. Det finns fyra funktionsområden, multimedia-visningsområde, modellvisningsområde, förhandlingssoffa och materialvisningsområde. De fyra funktionsområdena ser utspridda och isolerade. Så vi applicerade ett band för att ansluta hela utrymmet för att uppnå två designkoncept: 1. ansluta funktionsområdena 2. Forma byggnadshöjd.

Kontorsbyggnad

FLOW LINE

Kontorsbyggnad Utrymmet på plats är oregelbundet och kurva på grund av ytterväggen i byggnaden. Därför tillämpar designern konceptet flödeslinjer i detta fall med hopp om att skapa en känsla av flöde och slutligen omvandlas till flödande linjer. Först rivde vi ytterväggen intill den allmänna korridoren och tillämpar tre funktionsområden, vi använde en flödeslinje för att cirkulera de tre områdena och flödeslinjen är också ingången till utsidan. Företaget är indelat i fem avdelningar, och vi använder fem linjer för att representera dem.