Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Försäljningscenter

Shuimolanting

Försäljningscenter Den kinesiska stilen i det här fallet antar den mörka kafferöda markstenen på marknaden och ämnet i den naturliga belysningen i golvfönstret och bildar en kontrast mellan ljus och skugga, det virtuella och det verkliga. De virtuella och aluminiumträgallerna, kopparkonstens lotusbladdelar i den natursköna platsen och den kinesiska karaktärsstrukturen för installation i viloplatsen är punkten för "bläckorkididomstolen". fall. I synnerhet användningen av nya material av koppar, i den vanliga höjdpunkten extraordinära, men också påtagligt minska kostnaden för ytan.

Badrum Showroom

Agape

Badrum Showroom För att skilja från vanligt utställningsutrymme, definierar vi detta utrymme som en bakgrund som kan accentuera varornas skönhet. Genom denna definition vill vi skapa ett tidssteg som varan kan skina sig spontant. Vi skapar också en tidsaxel för att visa varje produkt som visade i detta utrymme gjordes från olika tidpunkter.

Internationell Skola

Gearing

Internationell Skola Den konceptuella cirkelformen av International School of Debrecen symboliserar skydd, enhet och gemenskap. De olika funktionerna verkar som anslutna kugghjul, paviljonger på en sträng anordnad på en båge. Fragmenteringen av rymden skapar en mängd olika gemenskapsområden mellan klassrummen. Den nya rymdupplevelsen och den ständiga närvaron av naturen hjälper eleverna i kreativt tänkande och manifestera sina idéer. Vägarna som leder till offentliga utbildningsträdgårdar och skogen kompletterar cirkelbegreppet och skapar en spännande övergång mellan den byggda och naturliga miljön.

Privat Bostad

House L019

Privat Bostad I hela huset användes det ett enkelt men sofistikerat material- och färgkoncept. Vita väggar, trägolv och lokal kalksten för badrum och skorstenar. Den exakt utformade detaljeringen skapar en atmosfär av känslig lyx. Exakt sammansatta utsikter bestämmer det fritt flytande L-formade boområdet.

Office

Studio Atelier11

Office Byggnaden var baserad på en "triangel" med den starkaste visuella bilden av den ursprungliga geometriska formen. Om du tittar ner från en hög plats kan du se totalt fem olika trianglar Kombinationen av trianglar i olika storlekar innebär att "människan" och "naturen" spelar en roll som en plats där de möts.

Bostadshus

Tei

Bostadshus Det faktum att ett bekvämt liv efter pensioneringen som gör det mesta möjliga av sluttningslokalerna realiseras av en stadig design på vanligt sätt uppskattades mycket. Att intaga en rik miljö. Men den här gången är inte villaarkitektur utan personliga bostäder. Sedan började vi först skapa struktur baserad på att den kan tillbringa det vanliga livet bekvämt utan orimlighet för hela planen.