Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadslobbyn Och Lounge

Light Music

Bostadslobbyn Och Lounge För Light Music, en bostadslobby och lounge design, Armand Graham och Aaron Yassin från New York City baserade A + A Studio ville ansluta utrymmet till det dynamiska kvarteret Adams Morgan i Washington DC, där nattliv och musik scen, från jazz att gå-gå till punkrock och elektroniskt har alltid varit centralt. Detta är deras kreativa inspiration; Resultatet är ett unikt utrymme som kombinerar banbrytande digitala tillverkningsmetoder med traditionella hantverkstekniker för att skapa en uppslukande värld med sin egen puls och rytm som hyllar DC: s livliga originalmusik.

Kommersiell Interiör

Nest

Kommersiell Interiör Golvet delas av två unika professionella förespråkare och arkitekter som kräver olika hierarkiska ordningar. Val och detaljering av element var en strävan att hålla det övergripande utseendet jordat, jordiskt och att återuppliva det lokala konstnärskapet och byggnadsmaterialen. Blandningen och tillämpningen av miljövänliga material, öppningarnas storlek, har alla drivits av att återkalla det lokala klimatet för att göra en angenäm miljö som återuppväcker de förlorade praxisna och strukturerar hållbar praxis.

Hotell

LiHao

Hotell Gå tillbaka till naturen, stadens kulturstation. Skapa en förfinad livsstil. Njut exklusivt av en lugn och tyst. Hotellet ligger i det livliga området Baoding High-Tech Development Zone. Konstruktören omdefinierar stadshotell genom helhetstänkande genom att kombinera den omgivande miljön, arkitekturen, landskapet och interiören för att skapa ett sofistikerat, naturligt och bekvämt hotellutrymme. Låt affärsresenärer känna sig välmående i det lugna och stjäla en halv dags fritid.

Säljkontor

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Säljkontor Med vattenytan som spegel är byggnadens höjdbild avstängd; med skulptur och plantering som element, bildas intresset för vatten genom dekoration; med flytande plantering och föränderliga fontäner och konstnärliga ljus, bildas intresset ; Med vatten som själ, dras kombinationen av konst och funktion genom rymdpunktens vridpunkt; den breda poolen, i solskenet, vattnet krusar, klart och genomskinligt, skiner genom det ljusa vattnet, kan se inställningen för varje kakel tydligt, det verkar som om det också rensar det mänskliga sinnet i allmänhet.

Bostäder Med Flera Enheter

Best in Black

Bostäder Med Flera Enheter Best in Black är ett projekt som syftar till att skapa en ny typ av bostadshus. Lägenheternas inredning representerar industriell designmöte i mexikansk arkitektur, de valda materialen är avsedda att projicera en känsla av förundran i allmänna utrymmen och en varm look för lägenheter, i motsats till en ren, sober fasad. De fyra fasaderna är tydligt inspirerade av en slumpmässig placering av Tetris-spelformerna som bildar byggnadens väggar och fönster, vilket skapar upplysta atmosfärer som skapar komfort för användaren.

Försäljning Hus

Zhonghe Kechuang

Försäljning Hus Detta projekt strävar efter djup och noggrannhet hos material, teknik och rymd och betonar integriteten hos funktion, struktur och form. Genom kombinationen av belysningseffekt och nya material för att utgöra de bästa estetiska elementen, för att uppnå målet med banbrytande design, att ge människor en obegränsad känsla av teknik reverie.