Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Installationskonst

Inorganic Mineral

Installationskonst Lee Chi är inspirerad av djupa känslor gentemot naturen och erfarenheten som arkitekt och fokuserar på att skapa unika botaniska konstinstallationer. Genom att reflektera över artens art och undersöka kreativa tekniker förvandlar Lee livshändelser till formaliserade konstverk. Temat för denna serie av verk är att undersöka materialens natur och hur material kan rekonstrueras av det estetiska systemet och ett nytt perspektiv. Lee tror också att omdefinition och återuppbyggnad av växter och andra konstgjorda material kan göra att naturliga landskap får en emotionell inverkan på människor.

Projektnamn : Inorganic Mineral, Designers namn : Lee Chi, Kundens namn : BOTANIPLAN VON LEE CHI.

Inorganic Mineral Installationskonst

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.